fbpx

Fragtløsning til Webshop

Fragtløsning til webshop

I dette blogindlæg vil vi gøre dig klogere på fragt til webshop og virksomhed. Du vil få et komplet overblik over forskellige priser og muligheder.

Hos webset.dk har vi hjulpet flere webshops med fragtløsninger, hjemmeside og webshop design, diverse optimering, SEO og meget mere! 
Når vi hjælper webshops så giver vi meget af vores erfaring videre, blandt andet om betalingsløsninger, fragtløsninger med mere.

Vi vil gøre opmærksom på, at dette IKKE er betalt reklame for nogen af de nedenfor nævnte virksomheder.
Vi deler blot vores erfaring for at hjælpe dig som iværksætter!


Vi anbefaler altid pakkelabels.dk til iværksættere der har brug for en billig og hurtigt fragt løsning til deres webshops.
Typisk oplever iværksættere at når de kontakter GLS, PostNord, DAO etc. så bliver der stilles høje krav om x-antal pakker – enten pr. dag, pr. måned eller pr. år. 
Og det er oftes rigtigt svært at leve op til disse høje krav der bliver stillet hos disse fragtvirksomheder.

Det smarte ved Pakkelabels.dk er, at du på kort tid kan opsætte din webshop til Pakkelabels.dk, så dine ordre automatisk synkroniseres så du nemt og hurtigt kan udprinte labels til dine ordrer. Og aller vigtigst – der er ingen krav om et antal pakker der skal sendes!

Der findes også løsninger som CoolEurope, som tilbyder gode priser på fragt gennem DAO.
Vi har dog ingen erfaring med CoolEurope, men vi ved at DAO leverer god service og hurtig levering, så CoolEurope er helt sikkert også værd at kigge på!

Fordelen ved Pakkelabels.dk er at de har en integration og fragtmoduler til de største webshop-platforme, som f.eks. WooCommerce, Shopify, Prestashop, Magento med flere.

Her kan du se en oversigt med sammenlignes over fragt priser du formegentlig kan forvente med egen aftale hos GLS og PostNord vs. de priser du kan få hos Pakkelabels.dk – iøvrigt er Pakkelabels gratis, hurtigt og nemt at opsætte!

Besparelse ved brug af Pakkelabels fremfor egne aftaler – de røde priser er når egne aftaler er billigere.

Fragt priser over GLS, PostNord og DAO, sammenligning af fragt priser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *