Fragtløsning til Webshop

Fragtløsning til webshop

I dette blogindlæg vil vi gøre dig klogere på fragtløsning til webshop og virksomhed. Du vil få et komplet overblik over forskellige priser og muligheder du kan gøre brug af.

Hos webset.dk har vi hjulpet flere webshops med fragtløsninger, hjemmeside og webshop design, diverse optimering, SEO og meget mere!
Når vi hjælper webshops så giver vi meget af vores erfaring videre, blandt andet om betalingsløsninger, fragtløsninger med mere.

Vi vil gøre opmærksom på, at dette IKKE er betalt reklame for nogen af de nedenfor nævnte virksomheder.
Vi deler blot vores erfaring for at hjælpe dig som iværksætter!

Vi anbefaler altid Shipmondo.dk til iværksættere der har brug for en billig og hurtigt fragt løsning til deres webshops.
Typisk oplever iværksættere at når de kontakter GLS, PostNord, DAO etc. så bliver der stilles høje krav om x-antal pakker – enten pr. dag, pr. måned eller pr. år. Og det er oftes rigtigt svært at leve op til disse høje krav der bliver stillet hos disse transportører, specielt som ny iværksætter.

Det smarte ved Shipmondo er, at du på kort tid kan opsætte din webshop, så dine ordre automatisk synkroniseres over i Shipmondos platform, så du nemt og hurtigt kan udprinte labels til dine ordrer. Og aller vigtigst – der er ingen minimums krav om et antal pakker der skal sendes!

Der findes også løsninger som CoolEurope, som tilbyder gode priser på fragt gennem DAO.
Vi har dog ingen erfaring med CoolEurope, men vi ved at DAO leverer god service og hurtig levering, så CoolEurope er helt sikkert også værd at kigge på!

Fordelen ved Shipmondo er at de har en integration og fragtmoduler til de største webshop-platforme, som f.eks. WooCommerce, Shopify, Prestashop, Magento med flere. Shipmondo samarbejder med en lang række transporterer, hvilket kommer til din fordel både nationalt og internationalt – hvilket altså betyder, at du med en konto på shipmondo.dk nemt og hurtigt kan udvide din forretning udover Danmarks grænser, uden at det koster dyrt!

Iøvrigt er shipmondo gratis, hurtigt og nemt at opsætte – der er ingen månedlige gebyrer eller lign.

Herunder kan du se en oversigt med sammenligning over fragtpriser du formegentlig kan forvente med egen aftale hos GLS og PostNord vs. de priser du kan få hos Shipmondo. DAO pakkeshop priser er også nævnt her, da GLS, DAO og Postnord er de mest populære transportører i Danmark.

Besparelse ved brug af Shipmondo fremfor egne aftaler – de røde priser er når egne aftaler er billigere.
(Alle priser er pr. januar 2019 – priserne kan være ændret siden!)

Fragt priser over GLS, PostNord og DAO, sammenligning af fragt priser