INFLUENCER MARKETING

Hvad kan du opnå ved et samarbejde med Webset.dk omkring Influencer marketing?

Influencer marketing

Influencer marketing

Opnå stor rækkevide med din virksomhed

Hos Webset.dk har vi et stort netværk af influencere, med profiler på både Instagram, Facebook og andre sociale medier. Med disse Influencere, kan vi sørge for, at din virksomhed bliver set af hundredetusinde personer.

Influencer marketing er en effektiv markedsføringsmetode, fordi rækkevidden er så høj. Finder man en influencere der har følger inden for netop DIN målgruppe, kan du også forvente, et stort salg. Salget vil ofte vokse under influencer marketing, alene på grund af rækkevidden, men det er naturligvis en fordel at finde indfluncere der passer til målgruppen – vi gør vores bedste for at det kan lykkedes.

Opbyg dit brand – få billigere markedsføring fremover

En stor eksponering på de sociale medier gør, at din virksomhed bliver set af mange. Jo flere der ser dit logo, dit navn eller andet i forbindelse med dit brand, øger dit brand-kenskab. Det gør, at du har nemmere ved at få salg, når du markedsfører dig via. digital markedsføring, herunder Facebook annoncering og Google Ads.

Det gør det, fordi når personer allerede har sit dit brand før, har de nemmere ved at have tillid til din virksomhed, og derfor have lettere ved at klikke på dine annoncer og gennemfører et køb, eller en handling på din side.

Webset har indgået samarbejde med MINFLU.com, som er en platform der forbinder influencere med virksomheder.