LEADGENERERING (B2B LEADS)

Samarbejd med Webset om at skaffe B2B-leads til din virksomhed – få gratis leads de første 14 dage!

b2b Leadgenerering

Få kontakt til interesserede kunder

Som B2B virksomhed er det vigtigt hele tiden at skaffe nye leads, der kan konverteres til kunder. Dette kan vi hjælpe dig med!

Med Leadinfo, kan vi hjælpe dig med at spore hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside eller webshop, og kan se præcis hvilke produkter/ydelser, den pågældende virksomhed er interesseret i. 

På samme tid kan vi lave intelligente formularer, der på forhånd kender virksomheden der besøger dig, og kan derfor præsentereres for den pågældende virksomhed, der besøger din side/formular. På denne måde kan du indsamle stærke leads, når disse formularer udfyldes. Kunder kan via. disse formularer eksempelvis sige “ja tak” til at få et opkald eller e-mail. Her handler det blot om, at tilpasse disse formularer til, hvad du ønsker af handling.

Offentlig tilgængelig data

Leadinfo tracker alt data på din hjemmeside, ud fra en sporingskode, der er installeret på din hjemmeside. Alle de data der indsamles, kommer fra offentlig tilgængelig data og overholder GDPR forordningen.

Du kan eksempelvis se virksomhedens navn, CVR-nr., telefonnummer, e-mail, lokation, hvornår virksomheden er grundlagt, antal medarbejdere samt hvilke landingspages, virksomheden har besøgt på din side. Disse data vises i dit leadinfo dashboard – såfremt virksomheden har disse data offentligt tilgængelig.

Webset.dk er certificeret partner hos Leadinfo, der er et værktøj til at spore og indsamle B2B leads på din hjemmeside/webshop.