Hvem er Webset.dk?

Webset et innovativt og unikt web- og marketingsbureau. Bag scenen finder du først og fremmest vores to direktører, Samuel Pedersen og Christian Meyer, som er to passionerede iværksættere, med en drivkraft og energi, der er større end en flok unge mennesker, på vej i byen en fredag aften. Dernæst har vi Hjalte Nylander og Marica Lynn Allen, som i det daglige er med til at drive Webset.dk og skabe resultater for vores kunder.

Vi tør godt at indrømme, at vi ikke er verdensmestre – men vi er dælme dygtige, og vi elsker at hjælpe iværksættere!

MENNESKER I ØJENHØJDe

Vi sælger ikke en løsning bare for at sælge – vi er ærlige omkring hvad der giver mening for dig, selvom det koster os en kunde mindre. Vi vil altid stå inde for vores arbejde og sælger ikke en løsning der koster dig penge, uden vi tror på at det giver dig en mer’ værdi.

Fokus på konverteringer

Vores speciale ligger først og fremmest i kvalitets- og konverteringsdygtige webshops. Vi fokusere hovedsageligt på, at levere løsninger der skaber værdi for vores kunder. 

HOLDET BAG

Vi er selv iværksættere, og driver forskellige typer af virksomheder. Derfor har vi også bred erfaring og forståelse for hvad du har behov for som ny iværksætter, der skal igang med at skabe vækst og succes online.

Vores team består af:

Samuel Pedersen
Direktør, webudvikler & Marketing

Christian Meyer
Direktør & Vækstkonsulent

Rene Brix Olesen
Administration

Hjalte Nylander
Programmør / Webudvikler

Soley Thorsdottir
Programmør / Webudvikler

Marica Lynn
Salg og administration

Webset i esport

Webset.dk er en aktiv rolle inden for e-sport, med vores eget hold ‘Spirit of Amiga’, som dyrker gaming på professionelt plan. Vores professionelle hold ligger i toppen af Dansk E-sport og spiller med i de største ligaer, både nationalt og internationalt.

Målet med at være aktiv inden for Esport, er at hjælpe unge mennesker og bidrage til en god og sund hverdag, hvilket betyder, at vi også har fokus på kost, motion og søvn.

E-sport er sidestillet med alt andet sport, og flere forældre får øjnene op for, at gaming for deres børn, kan være med til at opbygge sociale fælleskaber og kan dermed styrke deres udvikling på mange områder.

Spirit of Amiga er Danmarks 2. største e-sport navn.

Fun fact
Erfarne gamere gennemfører ofte uddannelser i forsvaret med bedre resultater end andre.

Spiritofamiga.gg

Vores udvikling:

2021

Royal Network ApS overtager Spirit of Amiga, og Aalborg Rebels dermed skifter navn. Dette gør at Webset nu står bag Danmarks 2. største navn inden for e-sport.

2020

Webset er nu en del af Royal Network ApS og er i dag et komplet web- og marketingsbureau med et team bestående af 5 medarbejdere. Royal Network går ind i E-sport og grundlægger Aalborg Rebels.

2019

Webset udvider med sin første medarbejder og tilbyder herfra komplet udvikling af hjemmesider og systemer kodet fra bunden.

2018

Webset har opbygget et kundenetværk allerede det første år og der er pæn udvikling i antal kunder og omsætning for virksomheden.

2017

Webset.dk startede i sommeren 2017 af Samuel Pedersen som ung iværksætter, med passionen om et webbureau der tilbyder konverteringsdygtige woocommerce webshops til lave iværksætter priser.