Hvem er Webset.dk?

Samuel Pedersen
Stifter/ejer

Webset et innovativt og unikt web- og marketingsbureau. Bag scenen finder du først og fremmest direktør og stifter, Samuel Pedersen, som er en passioneret serie-iværksætter, med en ubeskrivelig drivkraft og energi. Samuel stiftede virksomheden i 2017 for at hjælpe iværksættere med konverteringsdygtige webshops. 

Samuel har ligeledes siden 2017 drevet online webshops, og har derfor udover den tekniske know-how som webudvikler, og så den rigtige know-how som webshop ejer og kan derfor sætte sig ind i dine ønsker og behov, når du skal have udviklet en webshop.

Mit CV – Virksomheder og Brands

Xtravagant

Xtravagant.dk
Xtravagant.eu
Partyhub.dk
ProParty.dk
PartyStarteren.dk

Royal Network ApS (Solgt)

Royalbaby.dk
Royal-luxuries.dk
Spiritofamiga.gg
AalborgRebels.dk

Andre virksomheder

Webset.dk
Vindue Outlet ApS (Solgt)
Beautious (Lukket)
Meglodon Music ApS
MiniNord ApS
ProteinGiganten.dk

Altid I ØJENHØJDe

Jeg sælger ikke en løsning bare for at sælge – jeg er ærlig omkring hvad der giver mening for dig, selvom det koster mig en kunde mindre. Jeg vil altid stå inde for mit arbejde og sælger ikke en løsning der koster dig penge, uden jeg tror på at det giver dig en mer’ værdi.

Fokus på konverteringer

Mit speciale ligger først og fremmest i kvalitets- og konverteringsdygtige webshops. Jeg fokusere hovedsageligt på, at levere løsninger der skaber værdi for dig og din webshops.

HOLDET BAG

Jeg er selv iværksætter, og driver forskellige typer af virksomheder. Derfor har jeg også bred erfaring og forståelse for hvad du har behov for som ny iværksætter, der skal i gang med at skabe vækst og succes online.

Webset’s Historie:

2022

Samuel trækker sig tilbage fra Royal Network ApS og går nu igen solo med Webset.dk

Passionen holder dog ved: at hjælpe iværksættere med konverteringsdygtige webshops, bedre end nogensinde!

2021

Royal Network ApS overtager Spirit of Amiga, og Aalborg Rebels skifter dermed navn. Dette gør at Webset nu står bag Danmarks 2. største navn inden for e-sport.

2020

Webset er nu en del af Royal Network ApS og er i dag et komplet web- og marketingsbureau med et team bestående af 5 medarbejdere.

Royal Network går ind i E-sport og grundlægger Aalborg Rebels.

2019

Webset udvider med sin første medarbejder og tilbyder herfra komplet udvikling af hjemmesider og systemer kodet fra bunden.

2018

Webset har opbygget et kundenetværk allerede det første år og der er pæn udvikling i antal kunder og omsætning for virksomheden.

2017

Webset.dk startede i sommeren 2017 af Samuel Pedersen som ung iværksætter, med passionen om et webbureau der tilbyder konverteringsdygtige woocommerce webshops til lave iværksætter priser.