Partners

Hos Webset.dk arbejder jeg sammen med en række virksomheder som gør at jeg kan tilbyde webshop-ejere en bedre og komplet løsning.

Lunar Payments

Webset.dk er officiel partner med Lunar Payments. Jeg kan hjælpe med vejledning omkring betalingsløsning samt teknisk opsætning af Lunar Payments på din woocommerce webshop.

Certificeret Leadinfo Partner

Webset.dk er certificeret Leadinfo Partner, hvilket gør at jeg kan hjælpe dig med at indsamle B2B-leads. Give dig 14 dages gratis prøveperiode, samt hjælpe med den tekniske opsætning og løbende optimering og håndtering af dine b2b leads.

QuickPay + Clearhaus

Webset.dk er officiel partner med QuickPay og Clearhaus og jeg kan derfor vejlede omkring betalingsløsninger, oprette dig som kunde og opsætte alt teknisk på din woocommerce webshop.

StoreBuddy

Webset.dk er officiel partner med StoreBuddy som hjælper dig med automatisk bogføring af dine webshop ordrer. Jeg kan hjælpe med alt teknisk opsætning af StoreBuddy.

Cookiebot

Webset.dk er officiel partner med Cookiebot (Usercentrics) og kan oprette din konto, samt opsætte alt teknisk på din woocommerce webshop.

Curanet partner

Webset.dk er officiel Curanet partner og kan hjælpe med alt lige fra køb af domæner, webhotel, datacenter, VPS, Microsoft 365 Licenser og meget mere.