SEO OG CONTENT MARKETING

Et samarbejde med Webset.dk, kan øge dine placeringer på google, og skabe mere trafik til din hjemmeside eller webshop.
Vi kan sætte raket fart på din organiske vækst!

SEO og Content Marketing

SEO - Få organisk vækst på google

Opnå gratis topplaceringer på google!

Ved hjælp af research, hårdt arbejde og en masse tid, kan vi få din hjemmeside/webshop op på de bedste placeringer, på de rette google søgninger, så du kan få langt større organisk trafik, og opnå gratis konverteringer på denne måde.

Det er selvfølgelig ikke helt gratis, at opnå en 1. placering på Google, men det er gratis, hver gang der er en bruger der klikker på dine organiske resultater.

SEO er den markedsføring der bedst kan betale sig, men er en langsigtet investering. Det betyder at du kan ikke få resultater at se med det samme, her og nu. Typisk vil det tage 2-6 måneder før resultaterne begynder at kunne mærkes, og kræver hele tiden løbende optimering. Mange oplever først gode resultatet efter 12 måneder, men der er mange faktorer der spiller ind ift. dine placeringer på google.

2 forskellige typer for SEO

Når man taler SEO – Search Engine optimization (Søgemaskine optimering), så er der flere ting der spiller ind. Her er det vigtigt at du har noget kvalitets indhold der er let læseligt og som er relevant for dine brugere. Derudover er det vigtigt at dit indhold bliver støttet af links – såkaldt Linkbuilding. Disse Links opfattes som ‘anbefalinger’ hos google. Derfor snakker vi både om ‘on-page’ og ‘off-page’ SEO. Begge dele er utrolig vigtig for at rangere højt på google, og for at få den organiske trafik. Tidligere har man typisk sagt, at On-page SEO er ca. 30% og off-page er ca. 70% af arbejdet med SEO. Det vil sige, at man tidligere kunne have verdens bedste indhold, men ingen resultater, hvis ikke der var nogle links til at bakke det op.

I dag er godt content mere vigtigt og du kan bedre klare dig uden indgående links. I dag er det mere vigtigt at have det bedste content, med de rette kilder, for at sikrer din troværdighed.

On-page

On-page SEO virker på den måde, at man optimerer alt tekst, header, filer, m.m. på selve hjemmesiden/webshoppen, så man får alle sine vigtige søgeord ind på de rigtige steder, på de rigtige måder – så google har nemmere ved at forstå indholdet på din side.

Off-page

Off-page SEO er primært kendt som linkbuilding og er eksempelvis blogindlæg som linker til ens hjemmeside eller webshop.
Det handler om at du skal have så mange links som muligt, som giver mening, til at linke til din side – på den måde opfanger google alle disse links som ‘anbefalinger’. Men ikke bare så mange links som muligt – det skal gerne give mening at sitet linker til din side, det skal med andre ord være relevant i både googles øjne men også for de besøgende.

Forestil dig, du går en tur igennem en by du ikke er kendt i og spørger efter den bedste frisør – og der er mange der ‘peger/anbefaler’ den samme frisør, så er det jo den frisør du vælger!
– På samme måde fungere linkbuilding, det er altså bare andre sider, der linker til din side!

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at gøre din virksomhed synlig online!