SEO - Bliv set!

Opnå gratis topplaceringer på google!

Ved hjælp af research, hårdt arbejde og en masse tid, kan vi få din hjemmeside/webshop op på de bedste placeringer på de rette google søgninger, så du kan opnå gratis konverteringer og få langt større organisk trafik.

SEO er den markedsføring der bedst kan betale sig, men er en langsigtet investering.
Det betyder at du kan ikke få resultater at se med det samme, her og nu, typisk vil det tage 2-6 måneder før resultaterne begynder at kunne mærkes, og kræver hele tiden løbende optimering.

2 forskellige typer for SEO

Når man taler SEO – Search Engine optimization (Søgemaskiner optimering), så er der flere ting der spiller ind. Her er det vigtigt at du har noget kvalitets indhold der er let læseligt og som er relevant for dine kunder. Derudover er det vigtigt at dit indhold bliver støttet af links – såkaldte anbefalinger. Derfor snakker vi både om ‘on-page’ og ‘off-page’ SEO. Begge dele er utrolig vigtig for at rangere højt på google og få den organiske trafik. Typisk siger man at On-page SEO er ca. 30% og off-page er ca. 70%.
Man kan godt have verdens bedste indhold, men hvis ikke der er nogle links, så giver det ingen effekt.

On-page

On-page SEO virker på den måde, at man optimerer alt tekst, header, filer, m.m. på selve hjemmesiden/webshoppen, så man får alle sine vigtige søgeord ind på de rigtige steder, på de rigtige måder – så google har nemmere ved at forstå indholdet på din side.

Off-page

Off-page SEO er primært kendt som linkbuilding og er eksempelvis blogindlæg som linker til ens hjemmeside eller webshop.
Det handler om at du skal have så mange links som muligt, som giver mening, til at linke til din side – på den måde opfanger google alle disse links som ‘anbefalinger’. Men ikke bare så mange links som muligt – det skal gerne give mening at sitet linker til din side, det skal med andre ord være relevant i både googles øjne men også for de besøgende.

Forestil dig, du går en tur igennem en by du ikke er kendt i og spørger efter den bedste frisør – og der er mange der ‘peger/anbefaler’ den samme frisør, så er det jo den frisør du vælger!
– På samme måde fungere linkbuilding, det er altså bare andre sider, der linker til din side!

SEO - bliv set på google

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at gøre din virksomhed synlig online!