WOOCOMMERCE WEBSHOP

Hvad kan du forvente og hvad har du af muligheder med en WooCommerce webshop fra Webset.dk ?

Priser Kontakt

… Og meget mere!

Gennemsigtige priser for webshop

  • Altid unikke løsninger, på trods af pakkeløsninger
  • Mulighed for tilkøb af markedsføring, SEO, webhotel, domæne med mere
  • Der medfølger altid én måned med support
  • Løbende support kan tilkøbes

Sådan fungere et samarbejde med os

Få et hurtigt overblik over forløbet og samarbejdet mellem dig og Webset.

… Undervejs i forløbet, holder vi tæt kontakt til dig, så vi hele vejen igennem, sikrer os, at vi nærmer os dine krav og forventninger til din nye webshop.

Hvorfor skal jeg have en webshop?

Over 80% af danskerne handler online flere gange månedligt!

Fysiske varer, digitale produkter, ydelser og services er blevet nemmere at sælge til kunderne, fordi du kan fange og sælge til dem der hvor de er, uanset om det er på pc, tablet eller på mobilen!

Udnyt at flere og flere handler online!
Med en webshop fra webset.dk kan du præsenterer dine produkter til dine besøgende på en visuel og brugervenlig måde, der er indbydende og skaber lyst til at handle.

Betaling

Med integreret betalingsløsning på webshoppen, kan du nemt og hurigt modtage betaling fra dine kunder. Vi hjælper med at finde den bedste betalingsløsning til din webshop. Alle dine ordrer bliver samlet ét sted, så du får et godt overblik over webshoppens omsætning, lagerstatus, rapporter og meget mere.

Online er det nye foretrukne!

Online shopping er på kort tid blevet den foretrukne måde at handle på, da det både er meget nemmere og særdeles hurtigere end at besøge fysiske butikker.
Det er ikke kun nemt for kunden, men også for virksomheden – det er langt nemmere at skræddersy en webshop og løbende optimere, fremfor end en traditionel fysisk butik.

Spar tid, hver dag

Med ny teknologi i form af integrationer mellem din webshop over diverse andre platforme, kan du spare rigtig meget tid, hver dag.
Eksempelvis kan vi automatisere alt bogføring af dine ordre, eksempelvis til Dinero, via. Storebuddy. Derudover kan vi opsætte integration med eksempelvis Shipmondo, som er et fragtsystem, til håndtering af forsendelse af ordrer, på den måde slipper du for at indtaste kundens navn og leveringsadresse – dette kan automatisk overføres og du kan blot printe din pakkelabel.

Skab salg med retargeting

Med en webshop, hvor der er opsat tracking med eksempelvis Google Analytics og en Facebook Pixel, kan du nemt, hurtigt og billigt målrette markedsføring med produkter eller anden form for markedsføring mod kunder der allerede har besøgt din webshops og dermed vist interesse for dine produkter.

Det mindsker konkurrencen og blandt andet derfor en billigere marketingsmetode, end mange andre metoder.

Opbyg loyale og købe stærke kunder med E-mails

Mange kunder vil i dag gerne afgive sin e-mail, for at spare 10, 15 eller måske 20% rabat på sin første køb hos en troværdig webshop, eller måske tilmelde sig nyhedsmails for at opnå gratis fragt. Du kan tilbyde mange forskellige fordele, for at få kunder til at tilmelde sig dine nyhedsmails, som herefter er gratis at markedsfører sig over for.

En rigtig effektiv metode at opbygge en liste af loyale og købestærke kunder.

WooCommerce e-shop
Dinero logo
logo-shipmondo-color